Клуб маса Катлин II, Катлин | Велеа Хоум
Катлин

Клуб маса

Клуб маса Катлин II 1
Клуб маса Катлин II 2
Клуб маса Катлин II 3
Клуб маса Катлин II 4
Клуб маса Катлин II 1_thumb
Клуб маса Катлин II 2_thumb
Клуб маса Катлин II 3_thumb
Клуб маса Катлин II 4_thumb
7300 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Клуб маса Катлин
Димензии:
- L110 B60 H43 cм.
Конструкција и плотна:
- МДФ 40 мм, ламиниран со реаленистичен дрвен декор
- полица: термо-калено провидно стакло 6 мм.
Современиот дизајн на масичката Кетлин го прави одличен додаток на современите решенија за мебел. Неговата конструкција е изработена од елементи од МДФ, ламинирана со реаленистичен дрвен декор. Плотната од термо-калено провидно стакло обезбедува дополнителен простор за складирање.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Јачината на калено стакло е многу пати поголема од онаа на обичното стакло. Сепак, обрнуваме внимание да ги заштитиме рабовите на плотната од силни удари со тврди предмети, како и од големи статички оптоварувања.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.

Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Катлин 400.00 ден. 200.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не