Комода Актив | Велеа Хоум

Актив

Комода , даб сонома

10500 ден
Попуст: -44%
5800 ден
Акција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 7 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Димензии:
- L70 B43 H90 см.
Материјали:
- ламинирана иверица
- рачки, ПВЦ ногарки, шини за фиоки
Големите и модерни шкафови со фиоки се задолжителни во секој модерен дом. Практичната и удобна подреденост на фиоки ќе ви го олесни средувањето на вашите лични работи и секојдневната грижа за редот дома. Современиот и елегантен изглед на моделот совршено ќе го надополнат веќе постоечкиот мебел.
Површините на употребените премази се мазни, што го олеснува нивното одржување. Сите елементи за поврзување и шемата за монтажа се вклучени во комплетот.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики во веќе постоечките бои на различните ткаенини / декори со оние на екранот на Вашиот уред.
Нашиот мебел е конструиран со лесна монтажа, но за одличен краен резултат ве советуваме да се доверите на професионалноста и искуството на монтажните тимови на Велеа Хоум.
Продолжената изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и својствата на мебелот.
Поставете го мебелот најмалку 50 см од било какво грејно тело или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетувања на производите НЕ се покриени со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакети: 2
Пакет 1: 100/47/11 см., тежина 26.56 кг.
Пакет 2: 75/50.5/5.9 см., тежина 9.91 кг.

 

Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Актив 1320.00 ден. 240.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1500ден., клиентот плаќа минимална такса од 1500ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1400ден., клиентот плаќа минимална такса од 1400ден.

Често се купуваат заедно:
Слични производи
Последно видени

Следете не