Кујна Арета Колоре | Велеа Хоум

Арета Колоре

Кујна , бела мат

15900 ден
Попуст: -44%
8700 ден
Акција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Кујна Арета Колоре
Кујната е погодна за надограден мијалник. Препорачуваме купување на моделот надограден мијалник R1.
Комплетот вклучува:
- долен ред - шкаф за мијалник со 2 врати, шкаф со врата и фиока
- горен ред - шкаф со две врати, шкаф со една врата и полици
- термо плотна
Димензии:
- горен ред: L120 B31 H60 cм.
- долен ред: L120 B60 H82 см.
Материјали:
- основа - ламинирана иверица , бела
- врати - ламинирана иверица , бела
- рачки - ПВЦ
- механизми - шини за фиоки
* сите шкафови - основи имаат иста оддалеченост од ѕидот предвидена за санитарните елементи.
* термо плотна
Обрнете внимание!
Во цената не се вклучени мијалник, чешма, електрични уреди и додатоци (лајсни).
Дозволени се отстапувања или разлики од вистинските бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Препорачуваме да користите аспиратор чии функции и дизајн се прилагодени на кујните во нашиот каталог!
Во цената на производот не е вклучена монтажата, неа можете да ја видите во мени лентата под категоријата Качување и монтажа.
Константна изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот.
Поставете го мебелот најмалку 50 см од било какво грејно тело или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетувања на интегритетот на производите НЕ се покриени со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 4
Пакет 1: 82,6/40,6/10 см., тежина 15.9 кг.
Пакет 2: 126/46/8,2 см., тежина 22.5 кг.
Пакет 3: 129/29/10 см., тежина 18.3 кг.
Пакет 4: 49/61/4 см., тежина 3.9 кг.

 

Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Арета Колоре 2400.00 ден. 600.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1500ден., клиентот плаќа минимална такса од 1500ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1400ден., клиентот плаќа минимална такса од 1400ден.

Често се купуваат заедно:
Слични производи
Последно видени

Следете не