Кујна Мирела II 3м | Велеа Хоум

Мирела II

Кујна 3 метри , избелен даб

61800 ден
Попуст: -32%
41700 ден
Акција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 7 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Кујна Мирела 3м. вклучува:
долен ред и горен ред шкафчиња, работна плотн и цокла.
Кујната е погодна за мијалник на вградување!
Кујната е погодна за аспиратор.
Шкафовите може да се распоредат во различен редослед од илустрираниот.
Димензии:
- горен ред: L300 B30 H82,5 см.
- долен ред: L240 B60 H85 см.
* видете го приложениот шаблон со димензии
Материјали:
- врати / предна страна: ламинирана МДФ, темна цреша
- основа: ламинирана иверка, темна цреша
- плотна 28мм, декор 5053Р
 - L80 B60 H2.8 - 2 парчиња
Механизми:
- шини за фиоки, метални рачки
Кујната Мирела носи хармонија и естетика на традиционален дом. Природната сјајност на украсот на дрво создава пријатна атмосфера и расположение. Кујнските ормани се изработени од високо квалитетни материјали за иверка и МДФ, ламинирани што ги прави отпорни на условите во кујните. Орманите можат да бидат инсталирани во различен редослед од илустрираниот. За да го направите ова, прво разгледајте ги приложените димензионални шаблони и шемата за склопување.
Обрнете внимание!
Во цената не се вклучени мијалник, уреди и додатоци.
Дозволени се отстапувања или разлики од вистинските бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Нашиот мебел е конструиран за лесно монтирање, но за одличен краен резултат ве советуваме да верувате во професионалноста и искуството на монтажерите од тимот на Мебел Виденов.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 19
Пакет 1: 77,5 / 29 / 11,5 см, тежина 16 кг.
Пакет 2: 77,5 / 29 / 11,5 см, тежина 16 кг.
Пакет 3: 77,5 / 29 / 11,5 см, тежина 16 кг.
Пакет 4: 82/41/6 см, тежина 8,5 кг.
Пакет 5: 82/41/6 см, тежина 8,5 кг.
Пакет 6: 82/41/6 см, тежина 7,5 кг.
Пакет 7: 65 / 31,5 / 4 см, тежина 4,2 кг.
Пакет 8: 58/29 / 8,5 см, тежина 8 кг.
Пакет 9: 62/41 / 4,5 см, тежина 4,2 кг.
Пакет 10: 81,5 / 46/10 см, тежина 18,5 кг.
Пакет 11: 84,5 / 41,5 / 5 см, тежина 7,7 кг.
Пакет 12: 84,5 / 41,5 / 5 см, тежина 7,7 кг.
Пакет 13: 81/46 / 7,5 см, тежина 13,5 кг.
Пакет 14: 72/46/11 см, тежина 22,5 кг.
Пакет 15: 41,5 / 30 / 6,5 см, тежина 3,9 кг.
Пакет 16: 72/29/11 см, тежина 12,5 кг.
Пакет 17: 75,5 / 41,5 / 3 см, тежина 3,9 кг.
Пакет 18: 242/10 / 2,5 см, тежина 2,6 кг.
Пакет 19: 84/64/6 см, тежина 20 кг.


Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Мирела II 7200.00 ден. 1900.00 ден. 600.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1500ден., клиентот плаќа минимална такса од 1500ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1400ден., клиентот плаќа минимална такса од 1400ден.

Често се купуваат заедно:
Слични производи
Последно видени

Следете не