Кујна Зенит | Велеа Хоум

Зенит

Кујна , даб вотан + антрацит

9700 ден
Попуст: -42%
5600 ден
Акција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 15 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Кујна Зенит за надограден мијалник 
Димензии:
- горен ред: L80 B32 H64.5 см.
- долен ред: L80 B47 H82 см.
Материајли:
- корпус - ламинирана иверица
- врати - ламинирана иверица
- стакло
- дршки – инокс
- шарки
* сите шкафови- бази имаат предвиден еднаков санитарен пристап од ѕидот
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики во веќе постоечките бои на различните ткаенини / декори со оние на екранот на Вашиот уред.
Продолжената изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и својствата на мебелот. Оставете го мебелот најмалку 50 см од било кој радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број пакети: 4
Пакет 1: 85/48.5/6.5 см., тежина 14.7 кг.
Пакет 2: 60.5/42.7/8 см., тежина 12 кг.
Пакет 3: 80/33/9 см., тежина 8 кг.
Пакет 4: 46/15/15 см., тежина 2 кг.

 

Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Зенит 1560.00 ден. 240.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1500ден., клиентот плаќа минимална такса од 1500ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1400ден., клиентот плаќа минимална такса од 1400ден.

Често се купуваат заедно:
 • Чешма ICF 7003153 M7313 Чешма
  Чешма ICF 7003153 M7313

  Чешма

  хром

  Акција

  2900 ден

  Акција

  2000 ден

  со попуст -29%

  15 дена
 • Чешма Havana Чешма
  Чешма Havana

  Чешма

  сина

  Акција

  2900 ден

  Акција

  2100 ден

  со попуст -28%

  15 дена
 • Аспиратор Ivento Аспиратор
  Аспиратор Ivento

  Аспиратор

  бела

  Акција

  5200 ден

  Акција

  3700 ден

  со попуст -28%

  7 дена
 • Чешма ICF 7727198 7313 Чешма
  Чешма ICF 7727198 7313

  Чешма

  хром

  Акција

  2500 ден

  Акција

  1700 ден

  со попуст -28%

  15 дена
 • Чешма Linni Чешма
  Чешма Linni

  Чешма

  сива

  Акција

  4100 ден

  Акција

  2900 ден

  со попуст -27%

  7 дена
 • Чешма ICF 5110030C Чешма
  Чешма ICF 5110030C

  Чешма

  хром

  Акција

  3200 ден

  Акција

  2300 ден

  со попуст -27%

  7 дена
 • Чешма Linni Чешма
  Чешма Linni

  Чешма

  црвена мат

  Акција

  4100 ден

  Акција

  2900 ден

  со попуст -27%

  7 дена
 • Чешма ICF 237012 Чешма
  Чешма ICF 237012

  Чешма

  песок

  Акција

  4700 ден

  Акција

  3400 ден

  со попуст -27%

  15 дена
 • Чешма Linni Чешма
  Чешма Linni

  Чешма

  портолакова

  Акција

  4100 ден

  Акција

  2900 ден

  со попуст -27%

  7 дена
 • Чешма ICF 237012 Чешма
  Чешма ICF 237012

  Чешма

  црна

  Акција

  4700 ден

  Акција

  3400 ден

  со попуст -27%

  15 дена
 • Чешма Linni Чешма
  Чешма Linni

  Чешма

  бела

  Акција

  4100 ден

  Акција

  2900 ден

  со попуст -27%

  15 дена
 • Чешма Linni Чешма
  Чешма Linni

  Чешма

  сина

  Акција

  4100 ден

  Акција

  2900 ден

  со попуст -27%

  7 дена
 • Чешма 7190048 Чешма
  Чешма 7190048

  Чешма

  хром

  Акција

  4600 ден

  Акција

  3400 ден

  со попуст -26%

  7 дена
 • Мијалник 5078
  Мијалник 5078

  хром

  Акција

  5400 ден

  Акција

  4000 ден

  со попуст -26%

  7 дена
Слични производи
Последно видени

Следете не