Мијалник 5078 | Велеа Хоум

Мијалник 5078

длабочина 19 см. , хром , лев

Мијалник 5078 1
Мијалник 5078 1_thumb
5400 ден
Попуст: -28%
3800 ден
Акција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Лев
Избор

Бесплатна достава: 7 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Димензии: L78 / B50 cм.
Големина на коритото: 45/40 см
Длабочина на коритото: 19 см.
Сифон: 9 см
Вклучено во комплетот ПВЦ цевки за поврзување со водовод и машина за миење садови.
Обрнете внимание!
Мијалникот доаѓа со лево / десно корито и пробивен отвор за чешма.
Чешмата не е вклучена во цената.
Исчистете го мијалникот со неутрален сапун или детергент што не содржи киселини или абразивни честички. Никогаш не го чистете мијалникот со четка за тврд материјал, остри предмети или груба крпа, бидејќи тоа може да ја оштети површината. По употреба, добро е да се измие со вода и да се исуши мијалникот со крпа.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.

Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Мијалник 5078 1100.00 ден. 100.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Често се купуваат заедно:
Слични производи
Последно видени

Следете не