Мијалник ICGS8301, Мијалник ICGS8301, црн | Велеа Хоум
Мијалник ICGS8301

длабочина 19.5 см. , црн

Мијалник ICGS8301 1
Мијалник ICGS8301 1_thumb
5900 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 30 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Вграден мијалник од гранит.
Димензии: 49 / 19.5
Сифон: Ø90мм.
Вклучени во сетот се ПВЦ цевки за приклучување на вода и машина за миење садови, како и сифон со одлив.
Обрнете внимание!
Нега и чистење:
Мијалниците од гранит издржуваат на притисок, од гледна точка на вдлабнатини, обезбојување и сечење. Најважната карактеристика на гранитните мијалници е што тие не губат сјај. Покрај тоа што е долготраен, тој е заштитен од гребнатини, има сјај и е не-порозен. Чистете го мијалникот секој ден. По секоја употреба, проверете дали мијалникот е чист и сув. За да го направите ова, исплакнете го и исушете го мијалникот со сув пешкир. Осигурете се дека во мијалникот нема застоена вода. Запомнете дека квалитетот на водата игра доминантна улога во одржувањето на мијалникот. За да ги отстраните минералните наслаги, користете разреден раствор на оцет и вода за да ја измиете областа на мијалникот. Потоа измијте ја површината со вода. Користете по-меки детергенти за чистење на мијалникот. За да ги отстраните секојдневните дамки од мијалникот, натопете влажна крпа во растворот за миење садови. Ако има тврдоглави дамки, најдобро е да користите абразивна крпа. Во случај да има дамки што се пробиле во мијалникот, користете белило и раствор за вода. За да го направите ова, измешајте вода и белилото во сооднос од 40: 1. Натопете ги дамките со растворот и оставете 24 часа. Потоа исцедете го растворот и исплакнете со вода. Лизгачките садови на мијалникот оставаат метални честички. За да ги отстраните, користете мека четка и течен сапун.
Избегнувајте испуштање тешки и остри предмети. Не користете метални гребалки и жица, бидејќи оставаат метални остатоци на површината на мијалникот. Не користете го мијалникот како површина за сечење.
Број на пакувања: 1
Пакет 1: 56/56/26 см, тежина - 14 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Мијалник ICGS8301 1100.00 ден. 100.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не