Мијалник за вградување Вела 8022, Мијалник за вградување Вела 8022, хром | Велеа Хоум
Мијалник за вградување Вела 8022

длабочина 22 см. , хром , лев

Мијалник за вградување Вела 8022 1
Мијалник за вградување Вела 8022 1_thumb
6400 ден
5200 ден*
*Со картичка Велеа Хоум

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Лев

Бесплатна достава: 10 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Димензии: 80/50 см.
Димензии на коритото: 40/40 см
Длабочина на коритото 22 см.
Дебелина на челик: 0,8 мм.
Вклучено во комплетот: ПВЦ цевки за поврзување со водовод и машина за миење садови.
Современиот мијалник од не'рѓосувачки челик обезбедува поголема удобност и функционалност во модерната кујна. Големото корито го прави лесен за употреба и за чистење на мали и големи садови. Мазната челична површина и подвижната решетка на сифонот овозможуваат лесно чистење и секојдневно одржување на мијалникот. Поголемиот дијаметар на сифонот обезбедува брз проток на вода.
Обрнете внимание!
Мијалникот доаѓа со лево / десно корито и пробивен отвор за чешма.
Чешмата не е вклучена во цената.
Чистете го мијалникот со неутрален сапун или детергент што не содржи киселини или абразивни честички. Никогаш не го чистете мијалникот со четка за тврд материјал, остри предмети или груба крпа, бидејќи тоа може да ја оштети површината. По употреба, добро е да се измие со вода и да се исуши мијалникот со крпа.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.

Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Мијалник за вградување Вела 8022 1100.00 ден. 100.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не