Перница Мемори Пух 50/70 | Велеа Хоум

Мемори памук

Перница

500 ден
300 ден*
*Со картичка Велеа Хоум

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Достава: 7 дена

Состав:
- Памук од мемори пена - 50%
- Памук од полиуретанска пена - 50%
Карактеристики:
· Антистатик
·  Пропушта воздух
· Анатомски сообразителен облик
· Отпорен на абење
· Ватирана обвивка изработена од фино памучна ткаенина
Тежина: 1 кг.
Големина: 50/70 см.
Обрнете внимание!
Продолжената изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и својствата на тапацирот.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Модел Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Мемори памук 0.00 ден. 0.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1500ден., клиентот плаќа минимална такса од 1500ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1400ден., клиентот плаќа минимална такса од 1400ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не