Перница Silver Sense 50/70 | Велеа Хоум

Silver Sense

Перница

1100 ден
800 ден*
*Со картичка Велеа Хоум

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Достава: 15 дена

Перница Silver Sense 50/70
Овозможува удобна подршка и ја задржува својата форма со текот на времето.
Обемно полнење што лесно се прилагодува на кривините на вратот и главата без да се создаде чувство на напнатост;
Навлака од текстил што дишење Silver Care, со ткаени сребрени навои, кои имаат природно антисептичко и антибактериско дејство;
3Д странични ленти за дишење кои помагаат за подобра циркулација на воздухот во јадрото на перницата;
Димензии: 50/70 см.
Пакување: стилска ПВЦ торба.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Продолжената изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и својствата на тапацирот.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 1 (50/70)
Пакет 1: 50/70/20 см, тежина 0,85 кг.
Модел Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Silver Sense 0.00 ден. 0.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1500ден., клиентот плаќа минимална такса од 1500ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1400ден., клиентот плаќа минимална такса од 1400ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не