Плакар Анџело | Велеа Хоум

Анџело

Плакар , даб евок

10200 ден
Попуст: -46%
5500 ден
Акција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 7 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Модерен, стилски и практичен, плакарот Анџело нуди повеќе од било кој друг.
- Димензии: L78 B50 H185 см.
- Материјали: ламинирана иверица; ПВЦ рабови, МДФ грб, црни индивидуално пакувани  рачки.
- Хардвер: конформатни штрафови, букови дипли, метални држачи за полици и шарки, штрафови за дрво, шипка од алуминиум
Плакарот Анџело со две врати ви овозможува да изберете ваша распределба на најфункционален начин. Имате опција да ги распределите полиците и шипката за облека според ваша потреба. Плакарот е изработен од ламинирана иверица со висококвалитетен лепак за рабовите, што гарантира висока отпорност од одлепување. Сите користени материјали се сертифицирани и безбедни за здравјето на луѓето.
Плакарот се доставува во удобен пакет за носење со приложени упатства за монтажа.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Нашиот мебел е конструиран со лесна монтажа, но за одличен краен резултат ве советуваме да се доверите на професионалноста и искуството на монтажните тимови на ВЕЛЕА ХОУМ
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Состав: Ламинирана иверица, Хардвер;
Пакување: Брановиден картон и полиетиленска стреч фолија;
Опрема: Број на пакувања 2
Пакет 1: 195.6/53.5/7.2 см, тежина 37.5 кг.
Пакет 2: 186.5/43.2/3.6 см, тежина 14.43 кг.
Одржување: Избришете ги површините со влажна крпа.
Производи за чистење и материјали што содржат абразивни честички не се користат.

 

Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Анџело 1200.00 ден. 360.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1500ден., клиентот плаќа минимална такса од 1500ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1400ден., клиентот плаќа минимална такса од 1400ден.

Често се купуваат заедно:
Слични производи
Последно видени

Следете не