Класик | Велеа Хоум

Кујна ХАНА

практично решение со многу опции

Кујна ХАНА практично решение со многу опции

Кујната Хана е резултат на модерните трендови во дизајнот и нашето долгогодишно искуство. Тоа е комбинација на модерна естетика, квалитетна изработка и докажана функционалност. А слободата во изборот на декори, бои и големини ќе му даде индивидуалност на секој проект. Истражете ги различните стилови и опции и нарачајте ја вашата ХАНА сега.

Хана Модерна

Хана Прованса

Хана Класик

КЛАСИК е модерна интерпретација на класичната елеганција. Се карактеризира со симетрични форми и карактеристични орнаменти.

Филтри - Класик

ден
ден


Резултати: 226

 • Хана 30

  Кујнски завршен шкаф

  бел

  Акција

  2200 ден

  Акција

  1200 ден

  со попуст -42%

  7 дена
 • Хана 35

  Кујнски шкаф

  бел

  Акција

  2300 ден

  Акција

  1400 ден

  со попуст -41%

  7 дена
 • Хана 21

  Кујнски шкаф

  беж трепетлика

  Акција

  5100 ден

  Акција

  3000 ден

  со попуст -40%

  30 дена
 • Хана 22

  Кујнски шкаф

  даб сонома

  Акција

  5400 ден

  Акција

  3200 ден

  со попуст -39%

  7 дена
 • Хана 22

  Кујнски шкаф

  беж трепетлика

  Акција

  5300 ден

  Акција

  3200 ден

  со попуст -39%

  7 дена
 • Хана 22

  Кујнски шкаф

  антрацит мат

  Акција

  5300 ден

  Акција

  3200 ден

  со попуст -39%

  7 дена
 • Хана 28

  Држач за шишиња кујнски шкаф

  даб сонома

  Акција

  6800 ден

  Акција

  4100 ден

  со попуст -39%

  7 дена
 • Хана 21

  Кујнски шкаф

  антрацит мат

  Акција

  5000 ден

  Акција

  3000 ден

  со попуст -39%

  30 дена
 • Хана 19

  Шкаф за печка тип Раховец

  антрацит мат

  Акција

  5600 ден

  Акција

  3400 ден

  со попуст -39%

  7 дена
 • Хана 19

  Шкаф за печка тип Раховец

  даб сонома

  Акција

  5700 ден

  Акција

  3400 ден

  со попуст -39%

  30 дена
 • Хана 21

  Кујнски шкаф

  даб сонома

  Акција

  5100 ден

  Акција

  3100 ден

  со попуст -39%

  30 дена
 • Хана 19

  Шкаф за печка тип Раховец

  беж трепетлика

  Акција

  5700 ден

  Акција

  3400 ден

  со попуст -39%

  30 дена
 • Хана 34

  Кујнски шкаф

  бел

  Акција

  2500 ден

  Акција

  1500 ден

  со попуст -38%

  7 дена
 • Хана 31

  Кујнски завршен шкаф

  бел

  Акција

  3300 ден

  Акција

  2000 ден

  со попуст -38%

  7 дена
 • Хана 36

  Кујнски шкаф

  бел

  Акција

  2500 ден

  Акција

  1500 ден

  со попуст -38%

  7 дена
 • Хана 02

  Кујнски шкаф

  беж трепетлика

  Акција

  5300 ден

  Акција

  3200 ден

  со попуст -38%

  7 дена
 • Хана 23

  Кујнски шкаф

  беж трепетлика

  Акција

  5500 ден

  Акција

  3400 ден

  со попуст -38%

  30 дена
 • Хана 28

  Држач за шишиња кујнски шкаф

  антрацит мат

  Акција

  6700 ден

  Акција

  4100 ден

  со попуст -38%

  30 дена
 • Хана 02

  Кујнски шкаф

  даб сонома

  Акција

  5400 ден

  Акција

  3300 ден

  со попуст -38%

  7 дена
 • Хана 19

  Кујнски шкаф + перница

  антрацит мат

  Акција

  8600 ден

  Акција

  5300 ден

  со попуст -38%

  7 дена
 • Хана 19

  Кујнски шкаф + перница

  даб сонома

  Акција

  8700 ден

  Акција

  5400 ден

  со попуст -38%

  30 дена
 • Хана 23

  Кујнски шкаф

  даб сонома

  Акција

  5600 ден

  Акција

  3400 ден

  со попуст -38%

  30 дена
 • Хана 19

  Кујнски шкаф + перница

  беж трепетлика

  Акција

  8700 ден

  Акција

  5300 ден

  со попуст -38%

  30 дена
 • Хана 02

  Кујнски шкаф

  антрацит мат

  Акција

  5200 ден

  Акција

  3200 ден

  со попуст -38%

  30 дена
 • Хана 14

  Кујнски шкаф

  антрацит мат

  Акција

  9700 ден

  Акција

  6000 ден

  со попуст -38%

  30 дена
 • Хана 29

  Држач за шишиња кујнски шкаф

  антрацит мат

  Акција

  5900 ден

  Акција

  3700 ден

  со попуст -38%

  7 дена
 • Хана 29

  Држач за шишиња кујнски шкаф

  даб сонома

  Акција

  5900 ден

  Акција

  3700 ден

  со попуст -38%

  7 дена
 • Хана 38

  Кујнски шкаф за аспиратор

  антрацит мат

  Акција

  7100 ден

  Акција

  4400 ден

  со попуст -38%

  30 дена
 • Хана 05

  Кујнски шкаф

  даб сонома

  Акција

  6000 ден

  Акција

  3800 ден

  со попуст -37%

  7 дена
 • Хана 06

  Кујнски шкаф

  антрацит мат

  Акција

  6300 ден

  Акција

  3900 ден

  со попуст -37%

  7 дена
 • Хана 12

  Кујнски шкаф

  даб сонома

  Акција

  7800 ден

  Акција

  4800 ден

  со попуст -37%

  7 дена
 • Хана 11

  Кујнски шкаф

  антрацит мат

  Акција

  7400 ден

  Акција

  4600 ден

  со попуст -37%

  7 дена
 • Хана 13

  Kујнски шкаф

  антрацит мат

  Акција

  7900 ден

  Акција

  4900 ден

  со попуст -37%

  7 дена
 • Хана 39

  Шкаф колона за фурна

  даб сонома

  Акција

  14300 ден

  Акција

  9000 ден

  со попуст -37%

  7 дена
 • Хана 03

  Кујнски шкаф

  антрацит мат

  Акција

  5400 ден

  Акција

  3400 ден

  со попуст -37%

  7 дена
 • Хана 05

  Кујнски шкаф

  антрацит мат

  Акција

  6000 ден

  Акција

  3700 ден

  со попуст -37%

  7 дена
 • Хана 03

  Кујнски шкаф

  беж трепетлика

  Акција

  5400 ден

  Акција

  3400 ден

  со попуст -37%

  7 дена
 • Хана 13

  Kујнски шкаф

  даб сонома

  Акција

  8000 ден

  Акција

  5000 ден

  со попуст -37%

  7 дена
 • Хана 04

  Кујнски шкаф

  беж трепетлика

  Акција

  5800 ден

  Акција

  3600 ден

  со попуст -37%

  7 дена

Резултати: 226

Нарачајте сега во три
лесни чекори

1

.

Изберете го стилот кој најмногу одговара на вас и на вашиот дом.

2

.

Изберете големина, боја и декор кои одговараат на вашата кујна од соништата.

3

.

Додадете го избраниот артикул во количката и финализирајте ја нарачката.

Следете не