Кујна Хана | Велеа Хоум

Кујна ХАНА

практично решение со многу опции

Кујна ХАНА практично решение со многу опции

Кујната Хана е резултат на модерните трендови во дизајнот и нашето долгогодишно искуство. Тоа е комбинација на модерна естетика, квалитетна изработка и докажана функционалност. А слободата во изборот на декори, бои и големини ќе му даде индивидуалност на секој проект. Истражете ги различните стилови и опции и нарачајте ја вашата ХАНА сега.

Хана Модерна

Хана Прованса

Хана Класик

Филтри - Кујна Хана

ден
ден


Резултати: 4

 • Понто

  Стол

  црвен

  Акција

  3700 ден

  Акција

  2600 ден

  со попуст -31%

  15 дена
 • Стола 160 II

  Трпезариска маса

  даб Kanyon

  Акција

  13400 ден

  Акција

  9300 ден

  со попуст -30%

  15 дена

Резултати: 4

Нарачајте сега во три
лесни чекори

1

.

Изберете го стилот кој најмногу одговара на вас и на вашиот дом.

2

.

Изберете големина, боја и декор кои одговараат на вашата кујна од соништата.

3

.

Додадете го избраниот артикул во количката и финализирајте ја нарачката.

Следете не