Модерн | Велеа Хоум

Кујна ХАНА

практично решение со многу опции

Кујна ХАНА практично решение со многу опции

Кујната Хана е резултат на модерните трендови во дизајнот и нашето долгогодишно искуство. Тоа е комбинација на модерна естетика, квалитетна изработка и докажана функционалност. А слободата во изборот на декори, бои и големини ќе му даде индивидуалност на секој проект. Истражете ги различните стилови и опции и нарачајте ја вашата ХАНА сега.

Хана Модерна

Хана Прованса

Хана Класик

МОДЕРН е инспириран од природната удобност на дрвото и одлично се комбинира со топлите бои. Линијата е истовремено елегантна и едноставна со акцент на деталите.

Филтри - Модерн

ден
ден


Резултати: 238

 • Симон 41

  Шкаф остров

  беж трептелика

  Акција

  15200 ден

  Акција

  10000 ден

  со попуст -34%

  7 дена
 • Симон 41

  Шкаф остров

  даб сонома

  Акција

  15400 ден

  Акција

  10200 ден

  со попуст -33%

  7 дена
 • Симон 42

  Шкаф остров

  даб сонома

  Акција

  12300 ден

  Акција

  8100 ден

  со попуст -33%

  7 дена
 • Симон 42

  Шкаф остров

  антрацит мат

  Акција

  12200 ден

  Акција

  8100 ден

  со попуст -33%

  7 дена
 • Симон 42

  Шкаф остров

  беж трептелика

  Акција

  12200 ден

  Акција

  8100 ден

  со попуст -33%

  7 дена
 • Симон 41

  Шкаф остров

  антрацит мат

  Акција

  15000 ден

  Акција

  9900 ден

  со попуст -33%

  7 дена
 • Симон 07

  Кујнски шкаф

  бел

  Акција

  6700 ден

  Акција

  4400 ден

  со попуст -33%

  30 дена

Резултати: 238

Нарачајте сега во три
лесни чекори

1

.

Изберете го стилот кој најмногу одговара на вас и на вашиот дом.

2

.

Изберете големина, боја и декор кои одговараат на вашата кујна од соништата.

3

.

Додадете го избраниот артикул во количката и финализирајте ја нарачката.

Следете не