Прованс | Велеа Хоум

Кујна ХАНА

практично решение со многу опции

Кујна ХАНА практично решение со многу опции

Кујната Хана е резултат на модерните трендови во дизајнот и нашето долгогодишно искуство. Тоа е комбинација на модерна естетика, квалитетна изработка и докажана функционалност. А слободата во изборот на декори, бои и големини ќе му даде индивидуалност на секој проект. Истражете ги различните стилови и опции и нарачајте ја вашата ХАНА сега.

Хана Модерна

Хана Прованса

Хана Класик

ПРОВАНС ја исполнува естетиката на традиционалната селска куќа и рационалноста на модерниот мебел. Создава специфична атмосфера што потсетува на минати времиња.

Филтри - Прованс

ден
ден


Резултати: 176

 • Матис 02 лев

  Кујнски шкаф

  антрацит мат

  Акција

  4800 ден

  Акција

  3200 ден

  со попуст -34%

  7 дена
 • Матис 05 десен

  Кујнски шкаф

  даб сонома

  Акција

  5600 ден

  Акција

  3700 ден

  со попуст -34%

  7 дена
 • Матис 02 десен

  Кујнски шкаф

  антрацит мат

  Акција

  4800 ден

  Акција

  3200 ден

  со попуст -34%

  7 дена
 • Матис 05 лев

  Кујнски шкаф

  даб сонома

  Акција

  5600 ден

  Акција

  3700 ден

  со попуст -34%

  7 дена
 • Матис 24 лев

  Кујнски шкаф

  даб сонома

  Акција

  5600 ден

  Акција

  3700 ден

  со попуст -34%

  7 дена
 • Матис 25 десен

  Кујнски шкаф

  даб сонома

  Акција

  5800 ден

  Акција

  3800 ден

  со попуст -34%

  7 дена
 • Матис 16

  Кујнски шкаф

  антрацит мат

  Акција

  9300 ден

  Акција

  6100 ден

  со попуст -34%

  30 дена
 • Матис 25 лев

  Кујнски шкаф

  даб сонома

  Акција

  5800 ден

  Акција

  3800 ден

  со попуст -34%

  7 дена
 • Матис 24 десен

  Кујнски шкаф

  даб сонома

  Акција

  5600 ден

  Акција

  3700 ден

  со попуст -34%

  7 дена
 • Матис 17 десен

  Кујнски шкаф

  даб сонома

  Акција

  9700 ден

  Акција

  6400 ден

  со попуст -34%

  30 дена
 • Матис 23 десен

  Кујнски шкаф

  даб сонома

  Акција

  5200 ден

  Акција

  3400 ден

  со попуст -34%

  30 дена
 • Матис 23 лев

  Кујнски шкаф

  даб сонома

  Акција

  5200 ден

  Акција

  3400 ден

  со попуст -34%

  30 дена
 • Матис 22 лев

  Кујнски шкаф

  беж трепетлика

  Акција

  4800 ден

  Акција

  3100 ден

  со попуст -34%

  30 дена
 • Матис 13 десен

  Kујнски шкаф

  антрацит мат

  Акција

  7300 ден

  Акција

  4800 ден

  со попуст -33%

  7 дена
 • Матис 06 лев

  Кујнски шкаф

  даб сонома

  Акција

  5800 ден

  Акција

  3800 ден

  со попуст -33%

  30 дена
 • Матис 03 десен

  Кујнски шкаф

  даб сонома

  Акција

  5100 ден

  Акција

  3400 ден

  со попуст -33%

  7 дена
 • Матис 12 лев

  Кујнски шкаф

  антрацит мат

  Акција

  7200 ден

  Акција

  4700 ден

  со попуст -33%

  7 дена
 • Матис 03 десен

  Кујнски шкаф

  антрацит мат

  Акција

  5000 ден

  Акција

  3300 ден

  со попуст -33%

  7 дена
 • Матис 12 десен

  Кујнски шкаф

  даб сонома

  Акција

  7200 ден

  Акција

  4800 ден

  со попуст -33%

  7 дена
 • Матис 05 лев

  Кујнски шкаф

  антрацит мат

  Акција

  5500 ден

  Акција

  3600 ден

  со попуст -33%

  7 дена
 • Матис 02 десен

  Кујнски шкаф

  даб сонома

  Акција

  4800 ден

  Акција

  3200 ден

  со попуст -33%

  7 дена
 • Матис 02 лев

  Кујнски шкаф

  даб сонома

  Акција

  4800 ден

  Акција

  3200 ден

  со попуст -33%

  7 дена
 • Матис 14 десен

  Кујнски шкаф

  даб сонома

  Акција

  9100 ден

  Акција

  6000 ден

  со попуст -33%

  30 дена
 • Матис 03 лев

  Кујнски шкаф

  антрацит мат

  Акција

  5000 ден

  Акција

  3300 ден

  со попуст -33%

  7 дена
 • Матис 09 десен

  Кујнски шкаф

  антрацит мат

  Акција

  6300 ден

  Акција

  4200 ден

  со попуст -33%

  7 дена
 • Матис 12 десен

  Кујнски шкаф

  антрацит мат

  Акција

  7200 ден

  Акција

  4700 ден

  со попуст -33%

  7 дена
 • Матис 13 лев

  Kујнски шкаф

  антрацит мат

  Акција

  7300 ден

  Акција

  4800 ден

  со попуст -33%

  7 дена
 • Матис 02 лев

  Кујнски шкаф

  беж трепетлика

  Акција

  4800 ден

  Акција

  3100 ден

  со попуст -33%

  7 дена

Резултати: 176

Нарачајте сега во три
лесни чекори

1

.

Изберете го стилот кој најмногу одговара на вас и на вашиот дом.

2

.

Изберете големина, боја и декор кои одговараат на вашата кујна од соништата.

3

.

Додадете го избраниот артикул во количката и финализирајте ја нарачката.

Следете не