Рамка за душек Флекси 160/200 | Велеа Хоум

Флекси

Рамка за душек , 160/200

14200 ден
11500 ден*
*Со картичка Велеа Хоум

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 7 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Некои работи се едноставно неопходни.
* рамката на душекот е изработена од силен челичен профил со пресек од 30x30 mm.
* тој е засилен со дополнителни профили за погодност при инсталирање на механизам за подигнување на душекот, со што ќе се обезбеди искористување на просторот под рамката.
* максимална отпорност на рамката од торзија или деформација, со помош на високо-технолошки кополимерни чевли.
* можност за вертикално и аксијално движење на ламелата, обезбедено од еластичниот кревет.
* летвите се изработени од буково дрво со залепен преден дел со фолија во црна боја
* во должина од 200 см на рамката се вградени 26 ламели.
  Производот може да се нарача во која било продавница која нуди производи со нашата марка или директно преку нашата веб-страница. Кога нарачувате преку Интернет, имате можност да платите при достава.
Обрнете внимание!
Дупките за монтирање на механизмот се наоѓаат на долгите страни на рамката.
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Флекси 360.00 ден. 240.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1500ден., клиентот плаќа минимална такса од 1500ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1400ден., клиентот плаќа минимална такса од 1400ден.

Често се купуваат заедно:
Слични производи
Последно видени

Следете не