Рамка за душек Компакт, 160/200, на склопување | Велеа Хоум

Компакт

160/200, Рамка за душек на склопување , 160/200

7400 ден
Попуст: -33%
4900 ден
Акција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 7 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Рамка за душек на склопување Компакт
Рамка:
- латофлекс рамката не е наменета за употреба на механизам
- челичен профил обложен со прашкаст 30/20 mm. за единечни рамки и 30/30мм. за двојни рамки
- дебелина на ѕидот 0,9 mm.
- висина на рамката на душекот 4 см.
Ламели:
- повеќеслојно буково дрво 8мм.
- кополимерни носачи
Број на летви по една рамка:
- за големина со должина од 190 см - 13 парчиња.
- за големина со должина од 200 см - 14 парчиња.
Број на летви на двојна рамка:
- за големина со должина од 190 см - 26 парчиња.
- за големина со должина од 200 см - 28 парчиња.
Компактните рамки се испорачуваат не склопени во силен и лесен пакет за носење.
Со нив добивате уникатен производ кој ќе ви заштеди потешкотии при носење и одлична удобност во спалната соба. Нивната конструкција е изработена од силен челичен профил со издржлив слој со боја во прав. Ламелите се изработени од ламинирано буково дрво, кое гарантира максимална издржливост и одлична еластичност на основата на душекот. Флексибилноста на кополимерските чевли обезбедува максимална стабилност под торзионално оптоварување или друг вид деформација.
Рамките на душеците овозможуваат природна вентилација на душеците и го продолжуваат нивниот живот.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Компакт 1080.00 ден. 240.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1500ден., клиентот плаќа минимална такса од 1500ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1400ден., клиентот плаќа минимална такса од 1400ден.

Често се купуваат заедно:
Слични производи
Последно видени

Следете не