Софа Дарил, Дарил, сив | Велеа Хоум
Дарил

Софа , сив , десен

Софа Дарил 1
Софа Дарил 2
Софа Дарил 3
Софа Дарил 4
Софа Дарил 5
Софа Дарил 6
Софа Дарил 7
Софа Дарил 8
Софа Дарил 1_thumb
Софа Дарил 2_thumb
Софа Дарил 3_thumb
Софа Дарил 4_thumb
Софа Дарил 5_thumb
Софа Дарил 6_thumb
Софа Дарил 7_thumb
Софа Дарил 8_thumb
29000 ден
23600 ден*
*Со картичка Велеа Хоум

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

сив

Бесплатна достава: 10 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Димензии:

L161 B72 H78.5/42.5 cm
Материјал на корпус:
-ПДЧ, ПДВ, метал
Тип дамаска:
-Текстил
Основа на седалка:
-ПДЧ

-Зиг-Заг пружини
Полнеж:
-Пенополиуретан N2730, полиестерна волна
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на остри предмети заради можноста за сечење на тапацирот.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот.
Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ
Брой пакети: 1
Пакет 1: 192/70/38 см, тегло 46,5 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Дарил 700.00 ден. 900.00 ден. 400.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не