Спална Виела 160/200 | Велеа Хоум

Виела

Спална 160/200 , сонома truffle + венге magia

Спална Виела 160/200 1
Спална Виела 160/200 2
Спална Виела 160/200 3
Спална Виела 160/200 4
Спална Виела 160/200 1_thumb
Спална Виела 160/200 2_thumb
Спална Виела 160/200 3_thumb
Спална Виела 160/200 4_thumb
9400 ден
Попуст: -28%
6700 ден
Акција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 7 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Креветот е погоден за едностран или двостран душек со големина 160/200.
Ако изберете двостран душек за вашиот кревет, треба да докупите рамка за душек со соодветна големина.
Не може да се користи механизам за подигнување на душекот.
Димензии:
- L167.5 B206 H90 см.
Основа:
-ламинирана иверица
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 2
Пакет 1: 206/30/7 см, тежина 22,8 кг.
Пакет 2: 173/91/4 см, тежина 30,7 кг.
 
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Виела 1400.00 ден. 400.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Често се купуваат заедно:
Слични производи
Последно видени

Следете не