Специјален сет механизам за кревање + МДФ дно 2,5 мм. | Велеа Хоум

Механизам за кревање 450N

За спална Софија 120/200 см.

2200 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Избор

Бесплатна достава: 7 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Механизам за кревање на душек + дно на МДФ 2,5 мм. Механизмот е дизајниран за поставување на рамка за душек или едностран душек. Со него можете лесно и удобно да го користите просторот под креветот за складирање на постелнина или предмети. Со негова помош душекот на креветот се крева и се чува во исправена положба без потреба од држење. Механизмот е збир на пар метални рамки со кревачки рамки и амортизери на гас. Бидејќи силата на подигнување на душекот се определува според неговата тежина, амортизерите на гас имаат различни јачини (N). Точниот тип на амортизер можете да го одредите од приложената табела. Сетот за подигнување вклучува и дно од МДФ, 2,5 мм, што дополнително ќе ја стабилизира конструкцијата на креветот. Елементите за поврзување потребни за монтажа се вклучени во производот.

Таблица со избор на соодветен механизам за кревање со амортизери

Неопходно е да ја проверите тежината на вашиот душек , за да изберете соодветен механизам за кревање.Тежината на секој душек е посочена во описот на самиот производ

Видови механизми за кревање со амортизери:
Килограми N метри
<15кг 450 N
15-20кг 750 N
21-25кг 850 N
25-35кг 1000 N
36-40кг 1200 N
41+ кг 1400 N
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Механизам за кревање 450N 840.00 ден. 120.00 ден. 0.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1500ден., клиентот плаќа минимална такса од 1500ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1400ден., клиентот плаќа минимална такса од 1400ден.

Често се купуваат заедно:
Слични производи
Последно видени

Следете не