Стандартен комплет пружинен механизaм за кревање + МДФ дно 2,5 мм. | Велеа Хоум

Механизам за кревање

Стандартен комплет пружинен механизaм за кревање + МДФ дно 2,5 мм.

1900 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 7 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Механизмот е дизајниран за кревање едностран душек со големина од 90/200 см.
Со него можете лесно и удобно да го користите просторот под креветот за чување постелнина или предмети за домаќинството.
Со негова помош душекот на креветот се крева и се држи во исправена положба без потреба од држење. Сетот вклучува дно од 2,5 мм МДФ, што дополнително ќе ја стабилизира изградбата на креветот. Елементите за поврзување потребни за монтирање се вклучени во производот.
Обрнете внимание!
Приложената табела со избор на сила за подигнување , се однесува само за амортизерите на гас.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.

Таблица со избор на соодветен механизам за кревање со амортизери

Неопходно е да ја проверите тежината на вашиот душек , за да изберете соодветен механизам за кревање.Тежината на секој душек е посочена во описот на самиот производ

Видови механизми за кревање со амортизери:
Килограми N метри
<15кг 450 N
15-20кг 750 N
21-25кг 850 N
25-35кг 1000 N
36-40кг 1200 N
41+ кг 1400 N
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Механизам за кревање 600.00 ден. 100.00 ден. 0.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1500ден., клиентот плаќа минимална такса од 1500ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1400ден., клиентот плаќа минимална такса од 1400ден.

Често се купуваат заедно:
Слични производи
Последно видени

Следете не