Стол Елиз | Велеа Хоум

Елиз

Трпезариски стол , темно кафеав

3300 ден
2900 ден/парче*
*Со картичка Велеа Хоум

Моделот може да се порачува само во комплет од: 2 парчиња.

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 15 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Моделот е достапен само во сет од 2 парчиња.
Големина на седиштето: L44 B40 H94 см.
Големина на потпирачот за грб: L35,5 H49 см.
Вкупна висина: 92 см.
Основата на столот е изработена од високо квалитетено качуково дрво - има висока еластичност и гарантирано трајност при секојдневна употреба.
Седиштето е изработено од текстил.
Боја на основата: венге
Боја на седиштата: темно кафеава
Се сеќавате ли дека до неодамна традиционалните бои на мебелот беа бука и цреша. Веројатно секој од нас видел таков мебел. Со влегувањето на современи производи во астра и особено венге, ентериерот сега изгледа по стилски. Важна карактеристика за тоа се столовите, исто како овој модел Елиз. Со нозе од качуково дрво и грб од текстил, ќе може да ги задоволи вашите потреби за цврстина и лесно одржување, како и за удобност и практичност. Совршено ги надополнува повеќето маси на ВЕЛЕА ХОУМ. И не може да помине незабележано. Дали ви треба повеќе убедување?
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од вистинските бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на мебелот, не препорачуваме употреба на остри предмети и сечила, заради можноста за сечење или оштетување на површините. Повредите од оваа природа нема да бидат прифатени како поплака. Константна изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во видот и својствата на тапацирот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Дефекти од овој тип на производите НЕ се покриени со нивната гаранција.
Состав: Кожа; Обков; Метал;
Пакување: Брановиден картон и стреч фолија;
Упатства за употреба: Поставете на рамна површина. Користете да седите на трпезариска маса или да се опуштите.
Одржување: Избришете ги површините со малку влажна крпа. Не се користат производи и материјали што содржат абразивни честички.
Брой пакети: 1
Пакет 1: 93/43/26 см., тегло 9,6 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Елиз 240.00 ден. 120.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1500ден., клиентот плаќа минимална такса од 1500ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1400ден., клиентот плаќа минимална такса од 1400ден.

Често се купуваат заедно:
Слични производи
Последно видени

Следете не