Трпезариска маса Амада, Амада плус, бел сјај + даб сонома | Vellea Home
Амада плус

Трпезариска маса , бел сјај + даб сонома

Трпезариска маса Амада 1
Трпезариска маса Амада 2
Трпезариска маса Амада 3
Трпезариска маса Амада 4
Трпезариска маса Амада 1_thumb
Трпезариска маса Амада 2_thumb
Трпезариска маса Амада 3_thumb
Трпезариска маса Амада 4_thumb
15700 ден
10500 ден*
*Со картичка Vellea Home

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Димензии:
- L130-170 B80 H76 см.
Плотна:
- ламинирана иверица
Основа / нозе:
- цврсто буково дрво
- лак слој
Трпезариската маса Амада е традиционален модел, давајќи различна личност на модерната трпезарија. Масата има плотна изработен од висококвалитетна ламинирана иверка, а конструкцијата е изработена од цврсто буково дрво. Нозете се лакирани со висококвалитетен лак, кој го штити природниот материјал и ги зачувува неговите квалитети долго време.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Нашиот мебел е конструиран со лесна монтажа, но за одличен краен резултат ве советуваме да се доверите на професионалноста и искуството на монтажните тимови на Vellea Home. Цената на артиклите не вклучува монтажа, чија вредност е наведена во категоријата услуги од лентата со мени.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
 
Број на пакувања: 4
Пакет 1: 87/73/6 см., тежина 16 кг.
Пакет 2: 117/11/7 см., тежина 4 кг.
Пакет 3: 75/10/10 см., тежина 4 кг.
Пакет 4: 78/10/5 см., тежина 3,1 кг.

 

Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Амада плус 700.00 ден. 100.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не