ТВ комода Нео, Нео, даб сонома + бел сјај | Vellea Home
Нео

ТВ комода , даб сонома + бел сјај

ТВ комода Нео 1
ТВ комода Нео 2
ТВ комода Нео 3
ТВ комода Нео 4
ТВ комода Нео 5
ТВ комода Нео 1_thumb
ТВ комода Нео 2_thumb
ТВ комода Нео 3_thumb
ТВ комода Нео 4_thumb
ТВ комода Нео 5_thumb
3200 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Димензии:
- L100 B42 H38,5 см.
Материјал:
- ламинирана иверица
- декор - даб сонома + бел сјај
Нео е практичен и универзален модел, погоден за секој модерен дом. Едноставниот функционален дизајн на моделот е погоден за комбинација со постојниот мебел. Комодата е изработена од висококвалитетна ламинат иверка. Обложувањата се мазни, лесно се чистат и одржуваат површините.
Обрнете внимание!
Ве молиме, споредете ги целокупните димензии на ТВ со димензиите на полицата за ТВ.
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 2
Пакет 1: 10/43/8 см, тежина - 19 кг.
Пакет 2: 20/15/10 см, тежина - 2 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Нео 600.00 ден. 200.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не