ТВ Секција Емона | Велеа Хоум

Емона

ТВ Секција , венге + дaб сонома

14600 ден
10100 ден*
*Со картичка Велеа Хоум

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 15 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Не е потребно монтирање на ѕид!
Димензии:
- L188 B40 H180 см.
- простор за ТВ: 85,5 / 101 см.
Материјал:
- ламинирана иверица
- декори:  венге + даб сонома
Стилската и модерна визија за модерниот дом во голема мера се должи на елегантните и практични пресечни ормани и полици. Комодата Линор комбинира традиционални идеји во елегантно и оригинално решение за дома. Со скршената линија на полиците, постигнат е импресивен вид, кој исто така обезбедува доволно простор за секој важен детал за домаќинството. Комодата е изработена од ламинирана иверка со висок квалитет и лепак на рабовите, што гарантира голема отпорност на разлепување. Сите користени материјали се сертифицирани и безбедни за здравјето на луѓето.
Обрнете внимание!
Наведената големина на ТВ е за максимална големина на екранот (дијагонала) во инчи. Ве молиме, сообразете ги целокупните димензии на ТВ со димензиите на полицата за ТВ.
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 6
Пакет 1: 183/46/6 см, тежина 12 кг.
Пакет 2: 187/60/5 см, тежина 19,2 кг.
Пакет 3: 102/33/6 см, тежина 6,3 кг.
Пакет 4: 144/35/6 см, тежина 8 кг.
Пакет 5: 144/48/8 см, тежина 19 кг.
Пакет 6: 30/23/12 см, тежина 2,5 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Емона 2160.00 ден. 480.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1500ден., клиентот плаќа минимална такса од 1500ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1400ден., клиентот плаќа минимална такса од 1400ден.

Често се купуваат заедно:
Слични производи
Последно видени

Следете не