Вграден двоен мијалник Вела 8050А, Двоен мијалник за вградување Вела 8050A, хром | Велеа Хоум
Двоен мијалник за вградување Вела 8050A

Вграден двоен мијалник Вела 8050А

Вграден двоен мијалник Вела 8050А 1
Вграден двоен мијалник Вела 8050А 1_thumb
4600 ден
3700 ден*
*Со картичка Велеа Хоум

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Екстремно високо квалитетен производ, кој гарантира сила и издржливост за време на работата.
Димензии: L80 / B50 см.
Отвор за вградување мин.: 78/48 см.
Големина на 1 пар. корито: 34/40 см.
Длабочина на коритото: 18 см.
Дебелина на челик: 0,8 мм.
Вклучени во комплетот се ПВЦ цевки за приклучување на вода и машина за миење садови.
Обрнете внимание!
Мијалникот се предлага со пробиен отвор за чешма.
Чешмата не е вклучена во цената.
При монтажата на мијалникот треба да се има предвид дека нема да може да се постави внатрешна корпа за отпад поради инсталирање на ВИК на двата мијалници.
Исчистете го мијалникот со неутрален сапун или детергент што не содржи кисели или абразивни честички. Никогаш не чистете го мијалникот со четка за тврд материјал, остри предмети или груба крпа, бидејќи тоа може да ја оштети површината. По употребата, добро е да се мие со вода и да се исуши мијалникот со пешкир.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧКА и УСЛУГИ
Број на пакувања: 1
Пакет 1: 80/50/18 см, тежина 3 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Двоен мијалник за вградување Вела 8050A 1100.00 ден. 100.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не