Водоотпорен заштитник Леони | Велеа Хоум

Леони

Заштитник 120/190, Водоотпорен , 120/190

2000 ден
Попуст: -34%
1300 ден
Акција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Избор

Достава: 15 дена

Заштитник на душек:
Предности:
* Го заштитува душекот од нечистотија и абење. Спречува досадно лизгање на постелнина на површината на душекот;
* Лесно се пере и се поставува - со гумени ленти на четирите краеви на душекот;
* Можност за перење на температура од 60 степени.
* Погоден за употреба во болници и градинки.
Состав - 100% памук, водоотпорен слој СТП - 0,03 мм.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од вистинските бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на мебелот, не препорачуваме употреба на остри предмети и сечила, заради можноста за сечење или оштетување на површините. Оштетувања од ваков карактер нема да бидат прифатени за рекламација. Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 1 (72/190)
Пакет 1: 50/50/1 см, тежина 0,5 кг.
Број на пакувања: 1 (82/190)
Пакет 1: 50/50/1 см, тежина 0,5 кг.
Број на пакувања: 1 (80/200)
Пакет 1: 50/50/1 см, тежина 0,5 кг.
Број на пакувања: 1 (82/200)
Пакет 1: 50/50/1 см, тежина 0,5 кг.
Број на пакувања: 1 (90/190)
Пакет 1: 50/50/1 см, тежина 0,5 кг.
Број на пакувања: 1 (90/200)
Пакет 1: 50/50/1 см, тежина 0,5 кг.
Број на пакувања: 1 (114/190)
Пакет 1: 50/50/1 см, тежина 0,5 кг.
Број на пакувања: 1 (120/190)
Пакет 1: 50/50/1 см, тежина 0,5 кг.
Број на пакувања: 1 (120/200)
Пакет 1: 50/50/1 см, тежина 0,5 кг.
Број на пакувања: 1 (125/190)
Пакет 1: 50/50/1 см, тежина 0,5 кг.
Број на пакувања: 1 (140/190)
Пакет 1: 50/50/1 см, тежина 0,5 кг.
Број на пакувања: 1 (140/200)
Пакет 1: 50/50/1 см, тежина 0,5 кг.
Број на пакувања: 1 (144/190)
Пакет 1: 50/50/1 см, тежина 0,5 кг.
Број на пакувања: 1 (144/200)
Пакет 1: 50/50/1 см, тежина 0,5 кг.
Број на пакувања: 1 (160/190)
Пакет 1: 50/50/1 см, тежина 0,5 кг.
Број на пакувања: 1 (160/200)
Пакет 1: 50/50/1 см, тежина 0,5 кг.
Број на пакувања: 1 (164/200)
Пакет 1: 50/50/1 см, тежина 0,5 кг.
Број на пакувања: 1 (180/200)
Пакет 1: 50/50/1 см, тежина 0,5 кг.
Модел Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Леони 0.00 ден. 0.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1500ден., клиентот плаќа минимална такса од 1500ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1400ден., клиентот плаќа минимална такса од 1400ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не