Водоотпорна лајсна | Велеа Хоум

Водоотпорна лајсна

600мм , мат хром

100 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Избор

Достава: 7 дена

Водоотпорна лајсна ПВЦ
Должината се одредува според желбата на клиентот од 200 мм. до 2200 мм (на секои 50 мм.) B30 мм. H30 мм.
Боја: мат хром
Материјал: ПВЦ
Се препорачува при монтажа на кујни, за да се спречи вода на термоплочата и грбот-задниот дел.
Секоја лајсна си има одредено склопување.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Водоотпорна лајсна 100.00 ден. 0.00 ден. 0.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1500ден., клиентот плаќа минимална такса од 1500ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1400ден., клиентот плаќа минимална такса од 1400ден.

Често се купуваат заедно:
Слични производи
Последно видени

Следете не