Заштитник за душек | Велеа Хоум

Протектор за душек

120/200, водоотпорен

900 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Избор

Достава: 7 дена

Антибактериски заштитник
Големина:
-
120/200-225;
Предности:
* Антибактериски - обезбедува заштитена средина за спиење, благодарение на сребрените јони со кои се третира ткаенината;
* Заштитна - обезбедува целосна заштита од влага за да го одржите вашиот душек свеж и хигиенски;
* СЕРТИФИЦИРАН според ОЕКО ТЕКС 100;
* Еластичен - секој заштитник може да покрие до два блиски душеци, благодарение на неговата еластична мембрана;
* Водоотпорен - полиуретанскиот слој делува како бариера против течностите - го продолжува векот на траење на вашиот душек;
* Стабилен зафат - благодарение на неговата еластична површина;
Состав - заштитник 65% памук: 35% полиестер, обработен со сребрени јони.
Пакување - ПВЦ плико.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 1 (120/200)
Пакет 1: 27/15/5 см, тежина 0,34 кг.
Модел Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Протектор за душек 0.00 ден. 0.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1500ден., клиентот плаќа минимална такса од 1500ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1400ден., клиентот плаќа минимална такса од 1400ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не