Аголна гарнитура Алта на спуштање | Велеа Хоум

Алта

Аголна гарнитура , зелена , лев

premium
Аголна гарнитура Алта на спуштање 1
premium
Аголна гарнитура Алта на спуштање 2
premium
Аголна гарнитура Алта на спуштање 3
premium
Аголна гарнитура Алта на спуштање 4
premium
Аголна гарнитура Алта на спуштање 5
Аголна гарнитура Алта на спуштање 1_thumb
Аголна гарнитура Алта на спуштање 2_thumb
Аголна гарнитура Алта на спуштање 3_thumb
Аголна гарнитура Алта на спуштање 4_thumb
Аголна гарнитура Алта на спуштање 5_thumb
72300 ден
58700 ден*
*Со картичка Велеа Хоум

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Лев

Бесплатна достава: 7 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Димензии:
- L279 B172 H96 см
- област за спиење: 130/208 см.
Предности:
- функција за спиење - душек за извлекување
- сандак
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на остри предмети заради можноста за сечење на тапацирот.
Продолжената изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот.
Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Алта 700.00 ден. 1800.00 ден. 700.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Често се купуваат заедно:
Слични производи
Последно видени

Следете не