Аголна гарнитура Амиреј на спуштање + 2 табуретки | Велеа Хоум

Амиреј

Аголна гарнитура на спуштање , сив + бeла кожа , десен

66700 ден
Попуст: -27%
48700 ден
Акција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Десен

Бесплатна достава: 7 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Аголна гарнитура Амиреј на спуштање + 2 табуретки
Димензии:
- L262 B220 H76 см.
- област за спиење: 188/120
Лицев материјал:
- полиестер текстил
- еко кожа
Тапацир:
- основа: цик-цак пружини
- полнење - полиуретанска пена N2730, полиестерска обвивка, дополнителни материјали за тапацир
Градба:
- цврсто дрво, иверица
Предности:
* функција на креветот - душек на извлекување
* пружински механизам за подигнување на сандакот
* комплетот вклучува 2 табуретки
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на остри предмети заради можноста за сечење на тапацирот.
Продолжената изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ
Број на пакувања: 4
Пакет 1: 137/97/74 см, тежина 49,75 кг.
Пакет 2: 161/97/74 см, тежина 50,35 кг.
Пакет 3: 97/63/45 см, тежина 17,5 кг.
Пакет 4: 97/36/59 см, тежина 22,8 кг.

 

Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Амиреј 900.00 ден. 2700.00 ден. 700.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1500ден., клиентот плаќа минимална такса од 1500ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1400ден., клиентот плаќа минимална такса од 1400ден.

Често се купуваат заедно:
Слични производи
Последно видени

Следете не