Аголна гарнитура Јулиан, на спуштање | Велеа Хоум

Јулиан

Аголна гарнитура на спуштање , светло беж + кафеава кожа

22800 ден
16300 ден*
*Со картичка Велеа Хоум

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 7 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

За повеќе простор и удобност дома.
- димензии: L181 B115 H80 см.
- тапацир: сунѓер, текстил Дејли - седишта и грб, конструкција - еко кожа
- конструкција основа: иверица, иглолисно дрво
* трансформација во кревет со површина: 110/172 см.
* сандаци - 3 парчиња.
* универзална - лева и десна насока
За изработка на гарнитурата Јулиан се користеше специјална серија текстил со хидрофобна површина - Дејли.
Течностите формираат капки на површината, кои лесно се апсорбираат со крпа или сунѓер.
Со кујнската аголна гарнитура Јулујан ќе имате повеќе простор за складирање и дополнителен простор за спиење.
Со тоа, вашата кујна ќе изгледа значително поподредена и поголема, затоа што има 3 сандаци за складирање под секое седиште. Кога ви треба дополнителен кревет, само навалете го потпирачот за грб напред додека не се сврти целосно и легне на подот. Душекот од сунѓерот ставете го на вака добиената површина и ќе имате кревет со големина 110/172 см. Друга предност на моделот е неговата разноврсност. Одредете дали да го поставите лево или десно на лице место дома. Софата е тапацирана со пена од 2 см, текстил на грбот и седиштата и еко кожа за основата на структурата. Двата користени материјали имаат висока отпорност на стареење и цврстина на бојата.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на остри предмети заради можноста за сечење на тапацирот.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот.
Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ
Број на пакувања: 3
Пакет 1: 129/57/80 см, тежина 41 кг.
Пакет 2: 77/57/80 см, тежина 21 кг.
Пакет 3: 78/59/78 см, тежина 16 кг.
Модел Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Јулиан 1200.00 ден. 400.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1500ден., клиентот плаќа минимална такса од 1500ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1400ден., клиентот плаќа минимална такса од 1400ден.

Често се купуваат заедно:
Слични производи
Последно видени

Следете не