Аголна гарнитура Олен на спуштање | Велеа Хоум

Олен

Аголна гарнитура на спуштање , розев + беж

48600 ден
33900 ден*
*Со картичка Велеа Хоум

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 7 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Димензии:
- L246 B162 H70 см.
- област за спиење: 136/215 см.
Лицев материјал:
- луксузна ткаенина, полиестер
Тапацир / пополнување:
- полиуретанска пена N2538 8 см.
- полиестерска обвивка
- основа: цик-цак пружини
Градба:
- цврсто дрво, иверица
Предности:
* универзален модел, левата / десната насока се определува за време на монтажата
* функција за спиење - влечење на седиштето и потпирачот за грб.
* навлака со патент
* сандак - 1 пар.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на остри предмети заради можноста за сечење на тапацирот.
Постојаната изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ
Број на пакувања: 3
Пакет 1: 143/95/58 см, тежина 46 кг.
Пакет 2: 181/71/70 см, тежина 31 кг.
Пакет 3: 90/62/36 см, тежина 22 кг.
 
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Олен 840.00 ден. 1920.00 ден. 500.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1500ден., клиентот плаќа минимална такса од 1500ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1400ден., клиентот плаќа минимална такса од 1400ден.

Често се купуваат заедно:
Слични производи
Последно видени

Следете не