Аголна гарнитура Равена на спуштање, Равена, светло беж | Vellea Home
Равена

Аголна гарнитура на спуштање , светло беж

Аголна гарнитура Равена на спуштање 1
Аголна гарнитура Равена на спуштање 2
Аголна гарнитура Равена на спуштање 3
Аголна гарнитура Равена на спуштање 4
Аголна гарнитура Равена на спуштање 5
Аголна гарнитура Равена на спуштање 6
Аголна гарнитура Равена на спуштање 7
Аголна гарнитура Равена на спуштање 8
Аголна гарнитура Равена на спуштање 1_thumb
Аголна гарнитура Равена на спуштање 2_thumb
Аголна гарнитура Равена на спуштање 3_thumb
Аголна гарнитура Равена на спуштање 4_thumb
Аголна гарнитура Равена на спуштање 5_thumb
Аголна гарнитура Равена на спуштање 6_thumb
Аголна гарнитура Равена на спуштање 7_thumb
Аголна гарнитура Равена на спуштање 8_thumb
71700 ден
56900 ден*
*Со картичка Vellea Home

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Лев

Бесплатна достава: 10 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Димензии:
- L280 B203 H94 см.
- површина за спиење: 136/207 см.
Лицев материјал:
- луксузна ткаенина, полиестер
Тапацир
- основа: цик-цак пружини
- полнење: полиуретанска пена, полиестерска обвивка
Градба:
- цврсто дрво, иверица, ПДВ, иверица
Предности:
- Сандак со пневматски механизам за кревање.
- Наслони за глава кои се регулираат по избор
За изработка на аголната гарнитура Равена беше искористена специјална серија на текстил со хидрофобна површина - Orinoco. Течностите формираат капки на површината, кои лесно се апсорбираат со крпа или сунѓер.
Ултра модерна индивидуалност и беспрекорна удобност се комбинирани на уникатен начин во еден ексклузивен модел. Чувство за квалитет и луксуз што ќе ве пренесе во вистинската димензија на совршенство. Со својата модерна линија и функционалност, Равена е модел кој ги исполнува високите барања на секојдневниот живот. Софата е тапацирана со високо квалитетен текстил - ткаенина со пријатно мека и мазна површина. Високата еластичност на челичната изворска основа и оптималната густина на полнење овозможуваат максимална удобност во секоја област и во двата начина на употреба. Софата има вграден механизам за душеци.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на остри предмети заради можноста за сечење на тапацирот.
Постојаната изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот.
Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ
Број на пакувања: 3
Пакет 1: 205/95/68 см, тежина 69 кг.
Пакет 2: 155/98/68 см, тежина 67 кг.
Пакет 3: 37/98/57 см, тежина 16 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Равена 700.00 ден. 2900.00 ден. 900.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не