Бебешко креветче Каролина II, Каролина II, 60/120, бело | Велеа Хоум
Каролина II

Бебешко креветче , бело , 60/120

Бебешко креветче Каролина II 1
Бебешко креветче Каролина II 1_thumb
10600 ден
8400 ден*
*Со картичка Велеа Хоум

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

бело

Бесплатна достава: 10 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Креветот е погоден за душек со димензии 60/120 cm.
Димензии:
- L123 B68 H92 см.
Градба:
- МДФ, цврсто дрво
- можност за вградување на душекот на 3 нивоа
- обезбедени агли и рабови.
- основа за душек
За удобност и сигурност на детето најважна е безбедноста на средината во која расте и се развива. Квалитетните материјали со силни облоги, безбедни рабови и форми создаваат сигурна и удобна средина за децата.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или недоследности помеѓу вистинските бои на различните типови на дамаски/декори и оние на екранот на вашиот уред.
Долготрајната изложеност на директна сончева светлина може да го промени изгледот и квалитетите на мебелот. Поставете го мебелот НЕ ПОМАЛКУ ОД 50 cm од кој било грејен елемент или силен извор на
топлина. Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
Број пакети: 1
Пакет 1: 124/13/70 см., 22 тежина

Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Каролина II 1500.00 ден. 300.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не