Детска фотелја Крис, на спуштање | Велеа Хоум

Крис

Детска фотелја на спуштање , розева

7700 ден
5200 ден*
*Со картичка Велеа Хоум

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

розева

Бесплатна достава: 7 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Детска фотелја Крис на спуштање.
- димензии: L60 B80 H51 cм
- површина за спиење: 60/160 см
- тапацир:
* преден материјал - текстил, декор (во посочените комбинации на бои)
* полнење - високо еластична полиуретанска пена
Предности:
Отстранлива навлака за перница со патент.
Лесна и компактна.
За изработка на фотелјата Крис е користена специјална серија текстил со хидрофобна површина - Дејли.Течностите формираат капки на површината, кои лесно се апсорбираат со крпа или сунѓер.
Фотелјата Крис е единствена понуда која го надополнува мебелот во детските простории. Сите деца претпочитаат да се забавуваат, да играат или учат на подот дома. За да ги заштитите од не секогаш соодветни услови, можете да ја искористите удобноста на фотелјата за спуштање. Полнета е со еластична полиуретанска пена, со соодветна густина и мекост. Тапацирот со кој е покриена фотелјата е силен, пријатна ткаенина на допир со одлична отпорност на абразија и лесна за одржување структура. Крис е лесен, компактен и исклучително удобен за употреба од сите дома. Ако е потребно чистење, тапацирот лесно може да се отстрани и да се врати назад. Дизајнот на потпирачот за грб овозможува да се сврти и постави во удобна висина и позиција.
Обрнете внимание!  
Дозволени се отстапувања или разлики од вистинските бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на мебелот, не препорачуваме употреба на остри предмети и сечила, заради можноста за сечење или оштетување на површините. Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во видот и својствата на тапацирот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција. За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 1
Пакет 1: 106/27/60 см, тежина 6 кг.
Модел Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Крис 100.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1500ден., клиентот плаќа минимална такса од 1500ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1400ден., клиентот плаќа минимална такса од 1400ден.

Често се купуваат заедно:
Слични производи
Последно видени

Следете не