Душек Боди Баланс, двостран 144/190 | Велеа Хоум

Боди Баланс

144/190, Двостран душек

20800 ден
Попуст: -42%
12000 ден
Акција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Избор

Бесплатна достава: 15 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Душекот има тврдост под умерената.
Висина 18см (+/- 1см)
Ексклузивна понуда од каталогот за ВЕЛЕА ХОУМ.
Двостран анатомски душек со мемориска пена и две различни страни на тврдост.
+ Подарок Перница за спиење при купување со големина 82/190, 90/200 и 120/200 см.
+ Подарок Перница за спиење - 2 парчиња, при купување со големина 140/200, 144/190, 164/190, 160/200 см или 180/200.
Структура и состав на душекот Боди Баланс.
Лицев материјал
  - хипоалергична, антистатична ткаенина, порабена со памучна волна
Структура
  - слој на пена за меморија
  - профилиран слој од полиуретанска пена за нега на тело
Структура и состав на перница за спиење
Исполнета со еластична пена, лицев плат од ватиран микрофибер изработена од фини влакна и мембрана за дишење.
Материјалите се издржливи на миење и сушење.
Иновативното решение во структурата на душекот Body Balance дава одлична ортопедија на моделот, што е изразено во обезбедување на најдобра можна поддршка за организмот. Со термочувствителен слој на мемориска пена се постигнува оптимална удобност, што се чувствува како моментална реакција на материјалот и прилагодување кон обликот на телото. Јадрото на душекот Body Balance комбинира два слоја полиуретанска пена со различни густини, што овозможува индивидуален избор на помека или потешка страна. Профилирањето на слоевите обезбедува и одржување на телото во правилна положба за време на спиењето и природна вентилација на јадрото, за да се обезбеди добра хигиена на употреба. Душекот Body Balance е достапен во ролирана верзија во пакет погоден за носење и транспорт.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред. Отворете го и одролајте го душекот пред крајниот рок наведен на пакувањето. Душекот за рамнотежа на телото го зема посакуваниот облик и големина 24 часа по одвикнувањето.При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на ОСТРИ предмети, заради веројатност за сечење на тапацирот. Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 1 (144/190)
Пакет 1: 144/40/40 см, тежина 38,6 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Боди Баланс 120.00 ден. 120.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1500ден., клиентот плаќа минимална такса од 1500ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1400ден., клиентот плаќа минимална такса од 1400ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не