Душек Боди Баланс, едностран 140/200 | Велеа Хоум

Боди Баланс

140/200, едностран

26700 ден
Попуст: -42%
15400 ден
Акција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Избор

Бесплатна достава: 15 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Душекот има тврдост над умерената.
Висина 20 см. (+/- 1 см.)
Ексклузивен модел, анатомски душек.
Структура и состав на душекот Боди Баланс:
- лицев материјал: хипоалергичен, антистатична ткаенина, прошиена со вата;
- структура: прошивање со мемори пена и слој на профилирана полиуретанска пена Body Care;
- основа: рамка од цврсто дрво.
Уживајте во удобноста на едно навистина луксузно искушение. Јадрото на едностраниот душек Body Balance е направено од два различни слоја на полиуретанска пена. Соодветната мекост и профилираната структура на слоевите придонесуваат исклучително чувство на нежен и пријатен релаксирачки ефект и придонесуваат нормална циркулација на крвта.
Профилирањето на слоевите обезбедува како и одржување на телото во правилна положба за време на спиењето така и природна вентилација на јадрото за да се обезбеди добра хигиенска употреба. Прошиената лицева ткаенина  со мемори пена, исто така, дава поголема удобност. Душекот изработен е од фин антибактериски материјал погоден за лица со алергии.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на ОСТРИ предмети, заради веројатност за сечење на тапацирот.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на душекот. Поставете го душекот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 1 (140/200)
Пакет 1: 140/200/22 см, тежина 49,8 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Боди Баланс 360.00 ден. 1080.00 ден. 300.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1500ден., клиентот плаќа минимална такса од 1500ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1400ден., клиентот плаќа минимална такса од 1400ден.

Често се купуваат заедно:
Слични производи
Последно видени

Следете не