Душек Silver Favoritе, двостран 90/200 | Велеа Хоум

Silver Favoritе

90/200, двостран , 90/200

15300 ден
Попуст: -50%
7500 ден
Акција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Избор

Бесплатна достава: 7 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Дебелина на душекот 19 см.
Материјали:
- специјална антибактериска ткаенина со сребрени навои
- јадро на мулти-покет пружини
- двостраен слој на еластична полиуретанска пена
- прошивање со мемори пена
Текстилни карактеристики:
- природен антиалергичен
- обезбедува хигиенска околина за спиење
- долготрајно антибактериско дејство
- спречува појава на непријатни мириси
- природен антистатик
Заборавете на непријатноста и непроспиените ноќи. Запознајте се со најдобрата ортопедска технологија за спиење, за да го направите вистинскиот избор. Јадрото на душекот Silver Favoritе е Multi Poket Spring System, со двојно повеќе точки за поддршка од покет пружините - 406 парчиња / м2.
Уникатната основа нуди најдобра можна поддршка за телото во секое време, целата површина на душекот дава неспоредливо чувство на удобност. Покрај совршената ортопедија, душеците од колекцијата обезбедуваат и одлична анатомија - индивидуално чувство на удобност за секого. Дополнителните слоеви на полиуретан, како и прошивката збогатена со мемори пена, создаваат еластичен површински слој кој се прилагодува на формата на телото.
Дополнителните слоеви на пена и уникатниот ортопедски покет систем, гарантираат правилна положба на 'рбетот за време на спиењето и релаксација на телото без ограничување на неговите движења. Душекот Silver Favoritе е целосно облечен и изработен од луксузна антибактериска ткаенина која содржи сребрени навои. Тој е природно антиалергичен, кој гарантира долготрајно антибактериско дејство и спречува појава на непријатни мириси.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на ОСТРИ предмети, заради веројатност за сечење на тапацирот.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на душекот. Поставете го душекот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 1 (90/200)
Пакет 1: 90/40/40 см, тежина
18,7 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Silver Favoritе 200.00 ден. 200.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1500ден., клиентот плаќа минимална такса од 1500ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1400ден., клиентот плаќа минимална такса од 1400ден.

Често се купуваат заедно:
Слични производи
Последно видени

Следете не