Софа на спушатање Камелија, Камелија, светло сиво + темно сиво | Велеа Хоум
Камелија

Софа на спушатање , светло сиво + темно сиво , лев

Софа на спушатање Камелија 1
Софа на спушатање Камелија 2
Софа на спушатање Камелија 3
Софа на спушатање Камелија 4
Софа на спушатање Камелија 5
Софа на спушатање Камелија 6
Софа на спушатање Камелија 7
Софа на спушатање Камелија 1_thumb
Софа на спушатање Камелија 2_thumb
Софа на спушатање Камелија 3_thumb
Софа на спушатање Камелија 4_thumb
Софа на спушатање Камелија 5_thumb
Софа на спушатање Камелија 6_thumb
Софа на спушатање Камелија 7_thumb
19900 ден
Попуст: -29%
14100 ден
Акција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Лев

Бесплатна достава: 10 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Димензии:
- L149 B75 H82 см
Материјал на основа:
-иверица
-Цврсто дрво
Тип на тапацир:
-Тестил
Механизми:
- Механизам за проширување
Основа на седишта:
-иверица
Пополнување:
-Полиуретанска пена
Предности:
* сандак - 1 ЕЕЗ.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на остри предмети заради можноста за сечење на тапацирот.
Продолжената изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот.
Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ
Број на пакувања: 1
Пакет 1: 150/80/82 см, тежина 54,8 кг.
 
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Камелија 700.00 ден. 900.00 ден. 400.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не