Гарнитура Берн | Велеа Хоум

Берн

Гарнитура , сива , лев

26000 ден
Попуст: -43%
14600 ден
Акција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Лев
сива

Бесплатна достава: 10 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Гарнитура Берн
- димензии: L202 B135 H80 cм.
Лицев материјал:
- текстилен полиестер
Тапацир/Пополнување:
- седишта/потпирачи за грб: полиуретанска пена N3033S 8 см, вата 150гр/кв.м
Градба:
- цврсто дрво, иверица
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на остри заради можноста за сечење на тапацирот.
Постојаната изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот.
Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Потпирачите за раце НЕ СЕ предвидени за седење. Секое динамично оптоварување или седење на нив може да доведе до деформација на  нивниот изглед и структурен интегритет.
Одржување: За одржување на еко кожата и ткаенината , користете крпа од микрофибер натопена во раствор од млака вода и неутрален сапун.
Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
Број пакети: 2
Пакет 1: 131/72/64 см., тежина - 25 кг.
Пакет 2: 136/70/64 см., тежина - 27 кг.

 

Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Берн 900.00 ден. 1000.00 ден. 200.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1500ден., клиентот плаќа минимална такса од 1500ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1400ден., клиентот плаќа минимална такса од 1400ден.

Често се купуваат заедно:
Слични производи
Последно видени

Следете не