Канцелариска секција Ивел H1 | Велеа Хоум

Ивел H1

Канцелариска секција , даб антрацит + бел сјај

13200 ден
Попуст: -33%
8700 ден
Акција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 30 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Шкаф со полици и врати.
Димензии:
- L80 B38 H186 см.
Материјали:
Основа:
- грб HDF
Врати / предна страна:
- ламинирана иверица, декор бел сјај
- ПВЦ рабови
Механизми:
- шарки
- рачки - алуминиум
Современата канцеларија е модерна и динамична работна околина која бара различни видови и намени на мебел. Главно присуство во секоја работна просторија се ормани, кои нудат доволно простор за складирање на разни видови канцелариски документи и предмети. Шкафот е изработен од ламинирана иверка со мазни, лесни за чистење и одржување на површини.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 4
Пакет 1: 190/47/6 см, тежина - 18,85 кг.
Пакет 2: 191/52/4 см, тежина - 17,25 кг.
Пакет 3: 90/47/8 см, тежина - 14,5 кг.
Пакет 4: 20/15/10 см, тежина - 1 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Ивел H1 1200.00 ден. 480.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1500ден., клиентот плаќа минимална такса од 1500ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1400ден., клиентот плаќа минимална такса од 1400ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не