Комода Актив | Велеа Хоум

Актив

Комода , даб сонома

Комода Актив 1
Комода Актив 2
Комода Актив 3
Комода Актив 1_thumb
Комода Актив 2_thumb
Комода Актив 3_thumb
10500 ден
6700 ден*
*Со картичка Велеа Хоум

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 7 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Димензии:
- L70 B43 H90 см.
Материјали:
- ламинирана иверица
- рачки, ПВЦ ногарки, шини за фиоки
Големите и модерни шкафови со фиоки се задолжителни во секој модерен дом. Практичната и удобна подреденост на фиоки ќе ви го олесни средувањето на вашите лични работи и секојдневната грижа за редот дома. Современиот и елегантен изглед на моделот совршено ќе го надополнат веќе постоечкиот мебел.
Површините по користените премази се мазни, што го олеснува нивното одржување. Сите елементи за поврзување и шемата за склопување се вклучени во комплетот.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојаната изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и својствата на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 3
Пакет 1: 89/50/9 см, тежина 16,5 кг.
Пакет 2: 78/50/11 см, тежина 18 кг.
Пакет 3: 40/15/15 см, тежина 2,8 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Актив 2000.00 ден. 200.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Често се купуваат заедно:
Слични производи
Последно видени

Следете не