Кожна спална Бетина 2 за двостран душек 160/200 | Велеа Хоум

Бетина 2

Кожна спална за двостран душек 160/200 , тeмно беж

16200 ден
Попуст: -24%
12200 ден
Акција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 7 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Спалната е погодна само за двостран душек 160/200 см.
Спалната е достапна со подлога за душек - букови летви.
Не може да се користи механизам за подигнување на душекот.
Димензии:
- L169 B212 H91 см.. - за душек 160/200
Материјали:
- лицев материјал: еко кожа
- тапацир: сунѓер, памучна вата, дополнителни материјали за тапацир
- конструкција: иверица, цврсто дрво, метални аголни летви
* креветот е дополнително структурно засилен
Во светот на спалните соби постои стандард за голема удобност и тоа е тапацирана спална. Моделот Бетина 2 е пример за кревет со модерен дизајн и исклучително добар квалитет на изработка. Структурно зајакната рамка на креветот обезбедува сигурност и безбедност при зголемено оптоварување. Со цел да ви го загарантираме мирот, дополнително ги зајакнавме аглите и ги задебеливме деловите. Еко кожата, со која е изработена спалната,  е силна и еластична ткаенина, со висока издржливост и лесно се одржува. Основата на душекот се состои од посебни летви, кои се поставени во секвенцата означена на дијаграмот на склопување. Тие се изработени од ламинирано буково дрво, кое се карактеризира со голема јачина и јачина на оптоварување. Ламелните чевли се фиксираат со држачи кои не дозволуваат поместување при употреба. Креветот е во цврст и лесен пакет што може да се носи со упатства за монтажа кои лесно се следат.
Обрнете внимание!
Наведената цена не вклучува душек.
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на ОСТРИ предмети, заради веројатност за сечење на тапацирот.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на душекот. Поставете го душекот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Одржување: Користете микрофибер крпа натопена во раствор со млака вода и неутрален сапун.
Опрема: Број на пакувања: 3
Пакет 1: 212/26/15 см, тежина 22 кг.
Пакет 2: 151/92 / 6,5 см, тежина 27 кг.
Пакет 3: 29 / 18,5 / 10,5 см, тежина 1 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Бетина 2 1320.00 ден. 360.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1500ден., клиентот плаќа минимална такса од 1500ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1400ден., клиентот плаќа минимална такса од 1400ден.

Често се купуваат заедно:
Слични производи
Последно видени

Следете не