Кревет Селе за душек 90/200, Селе, даб вотан | Велеа Хоум
Селе

Кревет, за душек 90/200 , даб вотан

Кревет Селе за душек 90/200 1
Кревет Селе за душек 90/200 2
Кревет Селе за душек 90/200 3
Кревет Селе за душек 90/200 4
Кревет Селе за душек 90/200 1_thumb
Кревет Селе за душек 90/200 2_thumb
Кревет Селе за душек 90/200 3_thumb
Кревет Селе за душек 90/200 4_thumb
5400 ден
4300 ден*
*Со картичка Велеа Хоум

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 15 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Креветот е погоден за едностран и двостран душек.
Не може да се користи механизам за кревање душек.
Ако изберете двостран душек за вашиот кревет, треба да купите и рамка за душек (латофлекс) со соодветна големина.
Димензии:
- L90 B206 H86 см.
Материјали:
- ламинирана иверка
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на остри предмети заради можноста за сечење на мебелот.
Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 2
Пакет 1: 97/81/5 см, тежина 17,5 кг.
Пакет 2: 225/24/5 см, тежина 12,3 кг.

Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Селе 500.00 ден. 200.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не