Кујна Хармони, Хармони, бела + даб сонома | Велеа Хоум
Хармони

Кујна , бела + даб сонома

Кујна Хармони 1
Кујна Хармони 1_thumb
44400 ден
Попуст: -29%
31200 ден
Акција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Кујната вклучува: долен ред, горен ред шкафови и работна плотна.
Шкафофите можат да бидат распоредени по различен редослед од илустрираниот.
Мијалник со табла е погоден за кујната.
Димензии:
- горен ред: L220 B30 H90 см.
- долен ред: L220 B60 H84 см.
Основа:
- ламинирана иверица
Обрнете внимание!
Во цената не се вклучени мијалник, уреди и додатоци.
Дозволени се отстапувања или разлики од вистинските бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Нашиот мебел е конструиран за лесно монтирање, но за одличен краен резултат ве советуваме да верувате во професионалноста и искуството на монтажерите од тимот на ВЕЛЕА ХОУМ.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција. За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 8
Пакет 1: 86/51/16 см, тежина 36 кг.
Пакет 2: 96/36/16 см, тежина 26 кг.
Пакет 3: 83/35/18 см, тежина 26 кг.
Пакет 4: 96/46/12 см, тежина 28 кг.
Пакет 5: 76/46/12 см, тежина 21 кг.
Пакет 6: 87/67/10 см, тежина 24 кг.
Пакет 7: 96/52/10 см, тежина 22 кг.
Пакет 8: 41/21/21 см, тежина 4 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Хармони 4000.00 ден. 1000.00 ден. 200.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не