Кујна Селект Делукс | Велеа Хоум

Селект Делукс

Кујна , даб Евок + Magma

28100 ден
Попуст: -56%
12300 ден
Акција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Кујната вклучува: долен ред шкафови, горен ред шкафови и термоплотна.
Кујната не е погодна за аспиратор за вградување.
Шкафовите можат да бидат распоредени по различен редослед од илустрираниот.
За кујната е погоден мијалник за вградување.
Димензии:
горен ред: L220 B31 H65 см
долен ред: L160 B60 H85 см
Основа:
- ламинирана иверица
Врати / предници:
- ламинирана иверица, декор даб Евок + Magma
- стакло
- термо плотна F050, 38 mm.
Механизми:
- шини за фиоки
- гасови амортизери
- стакло
Обрнете внимание!
Во цената не се вклучени мијалник, уреди и додатоци.
Дозволени се отстапувања или разлики од вистинските бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Нашиот мебел е конструиран за лесно монтирање, но за одличен краен резултат ве советуваме да верувате во професионалноста и искуството на монтажерите од тимот на Велеа Хоум.
Константна изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од било какво грејно тело или силен извор на топлина. Овој вид на оштетувања на интегритетот на производите НЕ се покриени со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број пакети: 7
Пакет 1: 108.3/49/9.6 см, тежина 22.26 кг.
Пакет 2: 86.8/49/10.1 см, тежина 20.44 кг.
Пакет 3: 85/64.5/10 см, тежина 26.08 кг.
Пакет 4: 81.8/33.5/8.1 см, тежина 10.2 кг.
Пакет 5: 84.5/38.3/7.6 см, тежина 11.11 кг.
Пакет 6: 64.5/35.7/6.9 см, тежина 7.09 кг.
Пакет 7: 81.8/33.5/8.1 см, тежина 10.69 кг.

 

Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Селект Делукс 4500.00 ден. 800.00 ден. 200.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1500ден., клиентот плаќа минимална такса од 1500ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1400ден., клиентот плаќа минимална такса од 1400ден.

Често се купуваат заедно:
Слични производи
Последно видени

Следете не