Плакар Аркон S, Аркон S, даб вотан | Велеа Хоум
Аркон S

Плакар , даб вотан

Плакар Аркон S 1
Плакар Аркон S 1_thumb
19900 ден
12100 ден*
*Со картичка Велеа Хоум

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Плакар Аркон S
Универзален модел на плакар со лизгачки врати.
- димензии: L117 B58 H185 см.
- основа и врати: ламинирана иверка
* прилагодливи ногарки за прецизно израмнување
Плакарите со лизгачки врати имаат неспорно докажани квалитети , што го прави нивното присуство речиси задолжително во секој модерен дом. Нивната главна предност е што заштедувате простор и енергија кога ги користите. Плакарите од серијата Аркон S се дизајнирани за постојано оптоварување при секојдневна употреба. Користените материјали и стабилната конструкција ги прават екстремно издржливи и отпорни на оптоварување модели. Нивната главна предност е во тоа што заштедувате простор и енергија кога ги користите. Внатрешноста е организирана со цел да се олесни уредувањето и чувањето облека и постелнина во најсоодветна форма. Ламинираната иверица што се користи за производство на овој производ е со сертифицирано потекло и квалитет, исполнувајќи ги високите европски стандарди за екологија и безбедност. Сите потребни елементи за поврзување и шемата за монтажа се вклучени во пакетот на производи.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојаната изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и својствата на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број пакети: 5
Пакет 1: 186/59.5/4.5 см., тежина - 24.2 кг.
Пакет 2: 183/50.3/4 см., тежина - 15.9 кг.
Пакет 3: 183/62/4.5 см., тежина - 20.2 кг.
Пакет 4: 123/60/5 см., тежина - 20.5 кг.
Пакет 5: 19/12/8 см., тежина - 0.83 кг. 

Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Аркон S 1300.00 ден. 600.00 ден. 200.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не