Плакар Диема, Диема, даб евок | Vellea Home
Диема

Плакар , даб евок

Плакар Диема 1
Плакар Диема 1_thumb
13900 ден
Попуст: -41%
8100 ден
Акција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Плакар Диема, двокрилен
Димензии:
- L100 B44.5 H200,5 см.
Основа и врата:
- ламинирана иверица
- огледало
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојаната изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 цм од кој било радиатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
Број пакети: 5
Пакет 1: 210/54/4 см., тежина - 18.2 кг.
Пакет 2: 195/50/3 см., тежина - 18.6 кг.
Пакет 3: 195/50/3 см., тежина - 18.6 кг.
Пакет 4: 107/53/11 см., тежина - 18.2 кг.
Пакет 5: 20/15/10 см., тежина - 0.9 кг.

 

Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Диема 1300.00 ден. 500.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не