Плакар Елидор, Елидор, патиниран песочен даб + matera | Велеа Хоум
Елидор

Плакар , патиниран песочен даб + matera

Плакар Елидор 1
Плакар Елидор 2
Плакар Елидор 3
Плакар Елидор 1_thumb
Плакар Елидор 2_thumb
Плакар Елидор 3_thumb
49500 ден
40000 ден*
*Со картичка Велеа Хоум

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 15 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Димензии:
- L220 B56.2 H204,4 см.
Основа:
- ламинат иверица
Врати:
- ламинат иверица
- огледало
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред. Нашиот мебел е конструиран со лесна монтажа, но за одличен краен резултат ве советуваме да се доверите на професионалноста и искуството на монтажните тимови на ВЕЛЕА ХОУМ. Постојаната изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и својствата на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција. За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 5
Пакет 1: 228 / 62,5 / 5,5 см, тежина 40,4 кг.
Пакет 2: 210,5 / 60 / 4,5 см, тежина 33,2 кг.
Пакет 3: 132,5 / 58,5 / 8,5 см, тежина 30,5 кг.
Пакет 4: 200/60/6 см, тежина 40 кг.
Пакет 5: 159/60 / 5,5 см, тежина 25,5 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Елидор 3100.00 ден. 1200.00 ден. 400.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не